ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήτρογλου: Γιατί έγινε πρωτοσέλιδο στην A Bola (photo)

Μπορεί στον Άρη να αποτελεί μια γκρίζα και όχι ευχάριστη “σελίδα”, όμως η πορτογαλική εφημερίδα A Bola θυμήθηκε τον Κώστα Μήτρογλου για έναν ιδιαίτερο λόγο, από τις καλές του στιγμές στο παρελθόν.

Την προσεχή Κυριακή η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας υποδέχεται την Μπενφίκα στο μεγάλο ντέρμπι της 33ης, προτελευταίας αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση νίκης, οι «αετοί» της Λισσαβόνας θα στεφθούν πρωταθλητές για 38η φορά στην ιστορία τους και πρώτη από το 2018-19.

Τι σχέση έχει όμως ο Μήτρογλου; Ο 35χρονος Έλληνας είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπενφίκα την περίοδο 2015-2017.

Στις 5 Μαρτίου 2016 είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντέρμπι της Λισσαβόνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», όταν είχε νικήσει στο 20ό λεπτό τον Ρουί Πατρίσιο, χαρίζοντας τη νίκη στη Μπενφίκα με 1-0.

Εκείνο το τρίποντο είχε επιτρέψει στους «αετούς» να προσπεράσουν τα «λιοντάρια» και να κάνουν το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Έτσι, η A Bola στο πρώτο θέμα της σήμερα έχει συνέντευξη του Μήτρογλου, ο οποίος χαρακτηρίζει «ιδιαίτερο» εκείνο το γκολ, τονίζει ότι ο επιθετικός της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος «έχει πολύ ταλέντο και πολλές δυνατότητες», ενώ θεωρεί οτι η Μπενφίκα «με τον κόσμο στο πλευρό της δεν έχει τίποτε να φοβηθεί».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

To Top