ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήτρογλου τέλος! Στα άκρα με τον Άρη, λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια!

Τίτλοι τέλους στην… ολέθρια σχέση ανάμεσα στον Άρη και τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος επέλεξε να διάγει με τον χειρότερο τρόπο τους τελευταίους μήνες της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν για τον Άρη…

Μόνο με αρνητικό τρόπο θα θυμούνται οι κιτρινόμαυροι τον Μήτρογλου, πάνω στον οποίο επένδυσαν χρόνο, χρήματα, φιλοδοξίες, αλλά αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός! Η κιτρινόμαυρη ομάδα έδωσε τις ευκαιρίες της ουκ ολίγες φορές, ο Θόδωρος Καρυπίδης επένδυσε ένα μεγάλο ποσό, ο Άκης Μάντζιος στο διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο προσπάθησε να του δώσει κίνητρο. Καμία από αυτές τις ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλεύτηκε, απέχοντας πολύ από την κατάσταση που θα μπορούσε να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο με ανταγωνιστικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο με τον Έλληνα τεχνικό, τον οποίο έφτασε πολλές φορές στα… όρια του, όσο και με τον Χερμάν Μπούργος η κατάσταση αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αργεντίνος προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να βρει ένα σημείο επαφής, έδειξε πρόθεση να τον βοηθήσει, όμως βρήκε… τοίχο. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έφυγε πριν από 1.5 μήνα για κάνει θεραπεία σε δικό του γιατρό ήταν 90 κιλά κι επέστρεψε υπέρβαρος κατά περίπου δέκα κιλά!!!

Τις τελευταίες βδομάδες, οι κιτρινόμαυροι διαπίστωσαν παράλληλα και μια συμπεριφορά που δεν συμβάδιζε με ένα ποδοσφαιριστή που ήθελε πραγματικά να λειτουργήσει ως επαγγελματίας, με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι να αποτελεί η καταγγελία λύσης του συμβολαίου του!

Στην Αλκμήνης δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους, μιλώντας για θράσος και πλέον οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Ακόμη και τώρα η κίνησή του λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και έχοντας πάρει τα περισσότερα χρήματα από το συμβόλαιό του, καταγράφει τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Μήτρογλου, ίσως και τις πραγματικές προθέσεις, όλο αυτό το διάστημα!

Ο Μήτρογλου έχει… μαζέψει ήδη τα πράγματα του κι έχει αποχωρήσει από τον Άρη, έχοντας σταματήσει φυσικά και από τις προπονήσεις της ομάδας.

Tη φανέλα του Άρη τη φόρεσε σε 11 παιχνίδια, αγωνιζόμενος 265 λεπτά και πετυχαίνοντας δυο γκολ. Το τελευταίο του γκολ με τον ΟΦΗ, στις 14 Μαρτίου 2021, όταν και τραυματίστηκε στο 22’…  Η τελευταία συμμετοχή του σε αγώνα της ομάδας ήταν στις 22 Ιουλίου 2021, στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν. Τότε τραυματίστηκε και δεν έπαιξε ξανά. Σε όλο αυτό το διάστημα υποβαλλόταν σε θεραπείες για τη θλάση που είχε υποστεί.

 

 

 

 

To Top