ΑΠΟΨΕΙΣ

Μήτρογλου: Τα σημάδια ότι άλλαξε διάθεση και έχει το πείσμα για να πετύχει ξανά!

Είναι γεγονός πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο ήθελε και ήθελαν άπαντες στον Άρη στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, όντας ένα από τα πλέον… συζητήσιμα πρόσωπα. Τα τελευταία… σημάδια δείχνουν ότι έχει αλλάξει. Αρκούν; Η συνέχεια σίγουρα θα δείξει τον δρόμο που θα πορευτούν ο Άρης και ο 33χρονος επιθετικός.

Σε μόλις πέντε αγώνες πέτυχε δύο γκολ, κάνοντας ελάχιστες τελικές προσπάθειες (δύο κατέγραψε η στατιστική της Super League), ενώ με το τέλος της σεζόν φούντωσαν τα σενάρια για μεταπήδηση του έμπειρου επιθετικού στο τουρκικό πρωτάθλημα με παράλληλη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη, έχοντας μάλιστα με τους «κιτρινόμαυρους» ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ.

Ο Μήτρογλου δεν ικανοποίησε με την παρουσία του και τους αριθμούς του στον Άρη, ενώ ο Άκης Μάντζιος είχε επισημάνει λίγο μετά το τέλος της σεζόν πως «η ποδοσφαιρική του κατάσταση δεν ήταν και σε πολύ καλά επίπεδα, ήταν εκτός προπονήσεων για μεγάλο διάστημα».

Σε ένα άλλο κομμάτι των δηλώσεών του είπε ότι «για να βρει ο παίκτης τον ρυθμό του πρέπει να προπονείται καλά, καθημερινά και εντατικά. Ήθελε να παίζει 90 λεπτά, η ομάδα όμως όταν ήρθε είχε ήδη ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού το οποίο φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να το υπηρετήσει». Και πάνω σε αυτόν τον τομέα, της φυσικής κατάστασης, φαίνεται πως δουλεύει ο 33χρονος φορ. Και μάλιστα μας… το δείχνει.

Ιδιαίτερο λάτρη των social media δεν τον λες τον Μήτρογλου… Ωστόσο, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες φρόντιζε να δημοσιεύει την καθημερινή δουλειά που έκανε με ατομικές προπονήσεις στην Καλαμάτα και στη Γερμανία, συνδυάζοντάς και τις οικογενειακές διακοπές του.

Η έντονη αυτή δραστηριότητά του στο instagram, που έρχεται σε κόντρα με το προηγούμενό του διάστημα τουλάχιστον στον Άρη, φανερώνει πως έχει τη διάθεση και το πείσμα να επιστρέψει πιο δυνατός και έτοιμος στη δράση. Είναι σαφές, και το γνωρίζει και ο ίδιος, πως είχε μείνει πίσω σε θέμα προπόνησης από τους συμπαίκτες του και τώρα δείχνει πρόθυμος να το παλέψει για να φτάσει ξανά στα δικά του επιθυμητά επίπεδα.

«Στο κομμάτι του γκολ ασφαλώς και είναι χαρισματικός, το έχει δείξει η ιστορία του αυτό» ανέφερε επίσης ο Άκης Μάντζιος, με τον Μήτρογλου να στοχεύει να επανέλθει ξανά σε υψηλά ατομικά στάνταρ. Εξάλλου, για αυτό αποφάσισε να μεταγραφεί στον Άρη, για να παίξει ξανά και να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αποτελεσματικά.

Ο 33χρονος φορ, λοιπόν, δείχνει μέσω του instagram πως έχει την ψυχολογία, τη νοοτροπία και την όρεξη να πετύχει ξανά, είτε στον Άρη, είτε αλλού. Προς το παρόν έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και είναι στα… πόδια του να στηρίξει το προσωνύμιο «Μητρογκόλ» που του έχει αποδοθεί.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

To Top