ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μήτρου-Λονγκ: “Τιμή μου ο Άρης, ήμουν έτοιμος να παίξω, πιθανό και φέτος το ελληνικο διαβατήριο” (video)

Είναι λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και δεν κρύβει τη χαρά του που θα αγωνιστεί με τον Άρη. Η κιτρινόμαυρη παρουσίασε και επίσημα τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δήλωσε περήφανος κι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Στην αρχική τοποθέτησή του ανέφερε: «Πολύ ικανοποιημένος με την άφιξη μου στην ομάδα και που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας. Σίγουρα μπορώ να βοηθήσω, δεν είναι μόνο ένα πράγμα που μπορώ να κάνω. Στο σκορ στην πάσα, στο ριμπάουντ. Έχουμε αρκετούς παίκτες, και νομίζω ότι μπορώ να συνεισφέρω στην οργάνωση του παιχνιδιού και να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Όταν έπαιζα σε άλλες ομάδες, μου είχαν πει για την ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ. Δεν μπορούσα να το καταλάβω .Το κατάλαβα σήμερα για πρώτη φορά και πολύ καλά. Εκπληκτική ατμόσφαιρα. Γι αυτό παίζουμε μπάσκετ για να ευχαριστούμε τον κόσμο».

Για το ελληνικό διαβατήριο: «Είναι πιθανό να γίνει ακόμη και φέτος. Είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία. Πήρε λίγο παραπάνω, λόγω κορωνοϊού. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, ελπίζω φέτος, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον αδελφό μου».

Για το αν ήταν έτοιμος να παίξει: «Ένιωθα έτοιμος να παίξουμε ακόμη και σήμερα. Έκανα προπονήσεις στην Ιταλία. Σήμερα ετοιμάστηκα, αλλά και ο κοουτς και το σταφ κάνουν καλή δουλειά και θέλουν να προστατεύουν τους παίκτες».

Είπε ακόμη: «Ο Άρης έχει μια βαθιά ιστορία. Έκανα την έρευνά μου, ήταν μεγαλύτερη μεγάλη ιστορία. Πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Τιμή μου να είμαι μέλος του Άρη. Θα παίξω σκληρά σεβόμενος την ιστορία της ομάδας. Σίγουρα θα μάθω ελληνικά».

To Top