Μία ακόμα δύσκολη και ψυχοφθόρα εβδομάδα…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό που ακολούθησε της νίκης επί της Καβάλας.

Οι “κίτρινοι” θα ξεκινήσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, το τελευταίο παιχνίδι της φετινής μαρτυρικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Θεωρείται δεδομένο πως για ακόμα μία εβδομάδα το κλίμα εντός της ομάδας δεν θα είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς το άγχος και η απογοήτευση έχουν κυριεύσει τους πάντες, που αντιλαμβάνονται ότι οι συνεχόμενες νίκες τους δεν έχουν ακόμα το επιθυμητό αντίκρισμα, καθώς με νίκες συνεχίζει και ο Πανσερραϊκός.

Το βάρος θα δοθεί σίγουρα στον τομέα της ψυχολογίας, εκεί όπου θα υπάρξει τόνωση ηθικού προς τους παίκτες, οι οποίοι θα κληθούν να αποβάλλουν τις όποιες σκέψεις έχουν από το μυαλό τους και να επικεντρωθούν απόλυτα στο παιχνίδι με την ομάδα της Ελευθερούπολης.

Μια ακόμα δύσκολη και ψυχοφθόρα αγωνιστική εβδομάδα ξεκινάει για τους παίκτες και τον κόσμο του Άρη, με την ελπίδα το παιχνίδι της Κυριακής να είναι το τελευταίο που θα δώσει ο Άρης στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής…

To Top