Μία ανάσα από την δεύτερη μεταγραφή ο Άρης! Έστειλαν τα εισιτήρια, απομένουν οι υπογραφές

Η πώληση του Σωκράτη Διούδη θα «λύσει» σε ένα βαθμό τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη, καθώς σε πρώτη φάση τα χρήματα αναμένεται να αξιοποιηθούν για την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί αύριο Τρίτη ο ένας εξ αυτών και συγκεκριμένα ο κάτω των 24 χρονών “γαλλοαναθρεμμένος” ποδοσφαιρικά παίκτης που φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης και να έχει την έγκριση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, έχοντας κυρίως ανασταλτικά στοιχεία με θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα στο οποίο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στον ποδοσφαιριστή έχουν σταλεί από πλευράς ΠΑΕ τα εισιτήρια, καθώς μετά την προφορική συμφωνία αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα, ώστε να πάρει την προκαταβολή και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Άρη προκύπτει από την ελληνική αγορά με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κέντρο της άμυνας και πιθανόν θα αποτελέσει μαζί με τον Μιχάλη Γιαννίτση το βασικό κεντρικό δίδυμο της νέας χρονιάς.

Επίσης, ποδοσφαιριστής που δεν έχει συμπληρώσει τον 24 χρόνο της ηλικίας του, με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και για τον οποίο οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

To Top