Μία ανάσα από την Κοπεγχάγη ο Βίκτορ Κλάεσον

Ο Βίκτορ Κλάεσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και απασχόλησε ελληνικές ομάδες, έφτασε σε προφορική συμφωνία με την Κοπεγχάγη μέχρι το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε!

Ένας από τους πιο περιζήτητους free agent της αγοράς, μετά το διαζύγιο του με την Κράσνονταρ και την λύση του συμβολαίου του, αποφάσισε να κλείσει τα αυτιά στις ομάδες από τα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης και να επιλέξει μία πιο ασφαλή επιλογή, κοντά στην γενέτειρα του. Ο Βίκτορ Κλάεσον, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα για ελληνικές ομάδες (κυρίως τον Ολυμπιακό) φέρεται πως αποφάσισε να παραμείνει στην Σκανδιναβίας και να μετακομίσει στην Δανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AftonBladet, o 30χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Κοπεγχάγη για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αν οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες υπάρχει και ανάλογη οψιόν ανανέωσης. Ο Κλάεσον αναμένεται να ενισχύσει σημαντική την προσπάθεια της Κοπεγχάγης να επανακτήσει τα εγχώρια σκήπτρα στην μάχη τίτλου που δίνει με την Μίντιλαντ, ενώ οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές.

To Top