Μία από τα ίδια… Νέα ήττα (0-2), πίκρα παρά την προσπάθεια, αλλά ο Άρης είναι τελευταίος!

Ο Άρης δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Ολυμπιακό. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο Άρης δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Τάτο, που δεν έδωσε ο διαιτητής Παππάς. Οι κίτρινοι προσπάθησαν αναλογικά με την ποιότητα του αντιπάλου, όμως δεν είχαν τις δυνάμεις να κοντράρουν ως το τέλος. Ο Άρης έμεινε μόνος στη τελευταία θέση…

Ο Άρης παρατάχθηκε με ενδεκάδα ειδικών συνθηκών απέναντι στον Ολυμπιακό και πριν καλά καλά οι δύο ομάδες βρουν αγωνιστικό ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Βάις βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ντομίνγκεζ από τα δεξιά, ο Μαργαρίτης ξεχάστηκε και ο Αργεντινός με πλασέ έκανε το 0-1. Το γήπεδο “πάγωσε”, όμως οι παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 17’ ο Τάτος έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή και πριν προλάβει να σουτάρει για να ισοφαρίσει, δέχθηκε την ανατροπή από τον Σάμαρη, που τον κράτησε από τον ώμο και τον έριξε κάτω. Ο Παππάς μπροστά στη φάση άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί αντί να υποδείξει πέναλτι, που ήταν πεντακάθαρο.

Ένα λεπτό μετά, στο 18’, οι κίτρινοι είχαν άλλη μια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν σε κόντρα επίθεση ο Τάτος βρήκε από τα αριστερά τον Μανιά και αυτός με συρτή σέντρα προσπάθησε να χρίσει σκόρερ τον Αγκάνθο, αλλά ο Ισπανός δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Στο 27’ ήρθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, όταν από τα αριστερά ο Βάις βρήκε κενό χώρο, διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή, είδε το κενό και σούταρε. Η μπάλα πήγε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Από εκεί και μετά δεν σημειώθηκε κάποια σοβαρή φάση στις δύο εστίες…

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το σκηνικό, απλά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και από τις δύο ομάδες. Ο Άρης είχε κάποιες καλές στιγμές, όπως στο 48’ με το απευθείας φάουλ του Τάτου που αιφνιδίασε τον Ρομπέρτο, στο 61’ όταν ο Μαργαρίτης βρήκε τον Μανιά στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και στο 71’ όταν ο Τάτος προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Ρομπέρτο, χωρίς επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη στιγμή με τον Βάις στο 60’ όταν βρέθηκε στην περιοχή του Άρη από πάσα του Ντομίνγκεζ, όμως ο Διούδης ήταν σε ετοιμότητα, όπως και στο 88’ όταν είπε “όχι” στον Σαβιόλα.

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Κύργιας, Έλσνερ, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος (79’ Κοτσαρίδης), Τάτος, Σταυρόπουλος (62’ Σουνάς), Μανιάς, Αγκάνθο (73’ Τσουκάνης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μασάντο, Σάμαρης, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Κάμπελ (65’ Εντινγκά), Ντομίνγκεζ (84’ Ιμπαγάσα), Βάις (77’ Σαβιόλα), Ολαϊτάν

To Top