ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία από τις τελευταίες τους προπονήσεις, σχεδόν ένα χρόνο μετά…

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο η ποδοσφαιρική χρονιά στον Άρη φτάνει στο τέλος της, καθώς η σημερινή προπόνηση θα είναι μία από τις τελευταίες των παικτών του τωρινού ρόστερ, καθώς στις 30 Ιουνίου, θα σταματήσουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την παρουσία τους στο “Δασυγένειο”.

Από τις 23 Ιουλίου του 2014, όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την μαρτυρική χρονιά της Γ΄Εθνικής -όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια- μέχρι και σήμερα κύλησαν ακριβώς 338 μέρες, σχεδόν δηλαδή ένας χρόνος…

Γενικότερα, ήταν μία χρονιά ιδιαίτερα επίπονη για μερικούς ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον συνδετικό κρίκο εκείνης της ομάδας που ξεκίνησε τότε την προετοιμασία της για τη Φούτμπολ Λιγκ με αυτή που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο. Από την τότε ομάδα (των μόλις 10 επαγγελματιών) συνεχίζουν μέχρι και σήμερα μόνο οι Σουνάς, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Γκόλιας και Λιόνης, αλλά και οι υπό ένταξη από τις ακαδημίες τότε, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος και Ντούνγκα.

Ειδικότερα, οι τελευταίες έξι εβδομάδες, κύλησαν βασανιστικά για όλους τους παίκτες του Άρη που εκτός της κούρασης, είχαν να διαχειριστούν και την αβεβαιότητα που συνεχίζει ακόμα και τώρα να παρατηρείται, φτάνοντας αρκετές φορές στα όρια τους. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι αποχωρήσεις με τον Βάσκο Φερνάντες να κάνει την αρχή και τον Σιντί Σανιά να ακολουθεί.

To Top