Μία προπόνηση, ένας απών και αναχώρηση για Αθήνα

Με μία προπόνηση το μεσημέρι θα ολοκληρώσει ο Άρης την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα.

Οι κίτρινοι προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη βδομάδα, για να μπορέσουν να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική εικόνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στους κυπελλούχους Ελλάδας. Ο Αγγέλου και οι συνεργάτες του μελέτησαν προσεχτικά και την τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ, μετέφεραν στους παίκτες όλα όσα πρέπει να κάνουν αύριο στο ΟΑΚΑ και μένει να φανεί στην πράξη πόσο καλή εικόνα θα παρουσιάσουν οι κίτρινοι στο ξεκίνημα του β’ γύρου.

Με εξαίρεση τον Καραποστόλου, που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη, ο Αγγέλου έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επανήλθε από την αρχή της βδομάδας, ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Τζέρεμι Χαντ που δεν προπονήθηκαν μεσούσης της βδομάδας υπολογίζονται κανονικά.

 

To Top