ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μίκαελ Σουμάχερ: άσχημα τα μαντάτα για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς ο γιατρός που χειρούργησε τον Γερμανό πρωταθλητή μετά το ατύχημά του στις Άλπεις, δήλωσε πως είναι θέμα ωρών να καταλήξει.

Άπαντες περιμένουν- από την καταραμένη 29η Δεκεμβρίου του 2013, τότε που είχε το ατύχημα κάνοντας σκι στις Άλπεις- ένα μικρό θαύμα: παρά τις περί του αντιθέτου, εξαρχής, «ενδείξεις» για την κατάσταση της υγείας του, ουδείς μπορούσε να διανοηθεί πως ο Μίκαελ Σουμάχερ- ένας γεννημένος νικητής- δεν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, τα τελευταία μηνύματα απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο την πιθανότητα της ανάνηψης για τον άτυχο Γερμανό: λίγες μέρες μετά τα όσα είπε ένας νευρολόγος σ’ έγκριτο μέσο της Αμερικής, όπου και δήλωνε πως η ζωή του εφτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή κρέμεται από μία κλωστή, ήρθαν και αυτές του νευροχειρούργου που εγχείρησε τον «Σούμι» να κάνουν ερεβώδες το ήδη μαύρο τοπίο: «Ζυγίζει μετά βίας 45 κιλά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε. Φοβάμαι πως είναι θέμα ωρών», τόνισε.

Θέμα ωρών ένας άνθρωπος που χάρισε συγκινήσεις στους φαν για δυο, τουλάχιστον, ζωές.

Άδικο.

Πηγή: sdna.gr

To Top