Μίλαν – Ίντερ: Χιλιάδες οπαδοί στο Σαν Σίρο πριν το ντέρμπι κορυφής

Μίλαν και Ίντερ ετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής (16.00) που ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος και οπαδοί τους αψήφησαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, συρρέοντας κατά χιλιάδες έξω από το Σαν Σίρο.

Μίλαν και Ίντερ ετοιμάζονται να μπουν στην ποδοσφαιρική αρένα του “Σαν Σίρο” και να κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους σε ένα ματς που ενδεχομένως να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το φετινό σκουντέτο (1η η Ίντερ με +1 από την 2η Μίλαν μετά από τις πρώτες 22 αγωνιστικές της Serie A), με το πάθος για το τρίποντο να ξεχειλίζει.

Αυτό φρόντισαν να το δείξουν οι οπαδοί των δύο ομάδων καθώς αρκετές ώρες πριν την πρώτη σέντρα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα δύο ώρες πριν από τη σέντρα να υπάρχουν χιλιάδες τιφόζι τόσο των “ροσονέρι” όσο και των “νερατζούρι” έξω από την κοινή έδρα των δύο ομάδων.

Εκείνοι της Μίλαν είχαν δώσει ραντεβού έξω από την Curva Sud που τους φιλοξενεί παραδοσιακά και οι αντίστοιχοι της Ίντερ στην Curva Nord, με τους οπαδούς να φορούν κασκόλ, φανέλες και άλλα διακριτικά των δύο ομάδων και να κλέβουν την παράσταση με συνθήματα και τραγούδια.

Φυσικά, τα μέτρα κατά του περιορισμού του κορονοϊού που έχει επιβάλλει η ιταλική κυβέρνηση πήγαν περίπατο, με χιλιάδες άτομα να είναι συγκεντρωμένα σε δύο διαφορετικά σημεία του γηπέδου, περιμένοντας την άφιξη των αποστολών.

To Top