Μίλαν: Ο Λεάο έβγαλε στη φόρα τα μυστικά των αποδυτηρίων

Ο Ραφαέλ Λεάο υποστήριξε σε συνέντευξή του πως το 2021 είναι η χρονιά που θα κάνει το ξεπέταγμά του ο γιος του Πάολο Μαλντίνι, Ντάνιελ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι γεννημένος για να σκοράρει στα μεγάλα ματς.

Ο Ραφαέλ Λεάο έγραψε ιστορία στην Serie A καθώς χρειάστηκε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Σασουόλο (το γρηγορότερα τέρμα όλω των εποχών στο ιταλικό πρωτάθλημα) και όπως ήταν λογικό η επόμενη ημέρα του αγώνα τον βρήκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Μάλιστα, ο 21χρονος Πορτογάλος φορ των ροσονέρι παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “433” (αναδημοσιεύτηκε από την επίσημη Μίλαν) και σε αυτήν δε δίστασε να βγάλει στη φόρα μερικά από τα μυστικά των αποδυτηρίων της ομάδας του.

Διαβάστε χαρακτηριστικά ορισμένες από τις απαντήσεις του 21χρονου:

Για τον πιο ταλαντούχο παίκτη στο νυν ρόστερ της Μίλαν: “Ο Ντάνιελ Μαλντίνι, είναι πραγματικά καλός, θα μας εκπλήξει στο 2021. Ελπίζω ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του, τον αγαπώ πολύ ως φίλο και ως ποδοσφαιριστή που έχει τόσο ταλέντο”.

Για τον πιο γρήγορο παίκτη της Μίλαν: “Ο Τεό Ερναντέζ αλλά όταν είμαστε και οι δύο στο γήπεδο, είμαι εγώ πιο πιο γρήγορος. Όταν βγαίνω, είναι ο Τεό”

Για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: “Είναι ο πιο δυνατός αλλά και ο ηγέτης των αποδυτηρίων. Ο Ίμπρα έχει αστοχήσει στα τελευταία πέναλτι αλλά θα του έδινα να χτυπήσει το καθοριστικό πέναλτι ενός τελικού Champions League, εκείνος ζει για συγκεκριμένες στιγμές”.

Για άλλα μικρά μυστικά εντός των αποδυτηρίων: “Εγώ ντύνομαι καλύτερα, ο Καστιγέχο χειρότερα, ο Ντάλος ακούει την καλύτερη μουσική, ο Ρέμπιτς την χειρότερη. Θα χόρευα με τον Σαλεμάκερς ενώ ο καλύτερος χορευτής είναι ο Κεσί και ο χειρότερος ο Ντοναρούμα. Είναι πολύ ψηλός και δεν μπορεί να κινηθεί”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

To Top