Μίλαν: Πλήγμα με Τία, εκτός έως και δύο μήνες

Ο Γερμανός αμυντικός της Μίλαν, Μάλικ Τία, δεν είναι διαθέσιμος για αόριστο χρονικό διάστημα, μετά την αποχώρησή του λόγω τραυματισμού , χθες (28/11) κατά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Ντόρτμουντ στο Champions League, όπως ανακοίνωσε  σήμερα (29/11) ο σύλλογος της Λομβαρδίας.

«Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (Τετάρτη) το πρωί έδειξαν ότι υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού μηρού», ανέφερε η Μίλαν.

Η διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του δεν προσδιορίζεται αλλά, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, μπορεί να φτάσει τους δύο μήνες.

Ο 22χρονος Τία τραυματίστηκε στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ, όταν οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1. Η έξοδός του αποδυνάμωσε σημαντικά την ιταλική ομάδα που δέχθηκε δύο γκολ, θέτοντας σε κίνδυνο τις πιθανότητές της για πρόκριση στους «16».

Ο τραυματισμός του αμυντικού, ο οποίος εντάχθηκε στη Μίλαν το 2022 από τη Σάλκε, είναι ο 25ος αυτή τη σεζόν για παίκτη στην ομάδα του Μιλάνου.

Κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο προπονητής της Μίλαν Στέφανο Πιόλι  χρειάστηκε να κάνει τα σχέδιά του χωρίς οκτώ παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Πορτογάλος διεθνής Ραφαέλ Λεάο.

Η Μίλαν έχει κερδίσει μόνο έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ίντερ.

To Top