Μίλαν: Τσεκάρει Ουμτιτί γι’ αυτό το καλοκαίρι

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί μπορεί να έχει πάψει -τουλάχιστον προς το παρόν- να αποτελεί πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα και η καλή του σεζόν στη Λέτσε, όπου έχει αγωνιστεί στα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της ιταλικής ομάδας, αρχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των μεγάλων του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Μίλαν έχει ήδη ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, σύμφωνα με το «calciometcatoweb», και θα περιμένει τον κεντρικό αμυντικό να λύσει το συμβόλαιό του με τους “μπλαουγκράνα” στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ροσονέρι» παρακολουθούν την εξέλιξή του και έχουν πολύ θετικές αναφορές για τη φυσική του κατάσταση. Καταλαβαίνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παίκτη στο μέλλον και είναι διατεθειμένοι να πάρουν ρίσκο, εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με τους “μπλαουγκράνα” το καλοκαίρι.

Ο Ουμτιτί, προς το παρόν, δεν θέλει να σκέφτεται το μέλλον και επικεντρώνεται στο να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό επίπεδο για να αναλύσει στη συνέχεια τις προτάσεις που θα υπάρχουν στο τραπέζι. Στην Μπάρτσα είναι ευχαριστημένοι με τον δανεισμό στη Λέτσε και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, αν και το μόνο που αποκλείουν οι Καταλανοί είναι να επιστρέψει στην πρώτη ομάδας του χρόνου. Ο σύλλογος της Βαρκελώνης θέλει να λύσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2026 μετά την τελευταία του ανανέωση.

To Top