ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μίλερ: «Είχα φτάσει κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Στην αποκάλυψη ότι είχε φτάσει μια «ανάσα» από την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβη ο Τόμας Μίλερ, όμως η Μπάγερν Μονάχου με την στάση της τον κράτησε στην Γερμανία. 

Πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτάσει ο Τόμας Μίλερ, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο «Kicker», όμως η στάση της Μπάγερν τον έπεισε να παραμείνει κάτοικος Μονάχου.

«Υπήρχε μια στιγμή πριν δύο χρόνια, που είχα σκεφτεί να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε στο γερμανικό Μέσο, όμως τόνισε πως:

«Όταν μου είπαν από την Μπάγερν ότι με χρειάζονται και πόσο σημαντικός παίκτης είμαι γι’αυτούς, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ περισσότερο»

Η έντονη φημολογία, που τον θέλει να αποχωρεί από τη Βαυαρία, δεν φαίνεται να έχει κάποια βάση, σύμφωνα με τον Μίλερ, αφού ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα φύγει σύντομα.

«Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Το πλεονέκτημα μου είναι ότι έχω παίξει όλη μου την καριέρα στη Μπάγερν Μονάχου» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, η Μπάγερν έχει μια ιδιαίτερη νοοτροπία με εύλογες αξίες».

To Top