Μίλησαν για την Ίντερ Μαϊάμι οι Μέσι και Αγουέρο

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε περιοδεία με την εθνική Αργεντινής, ωστόσο φροντίζει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί, για την νέα του ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτών των… διερευνητικών επαφών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κι επτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», μίλησε με τον συμπατριώτη του, Κουν Αγουέρο, ο οποίος φρόντισε να τον… κατατοπίσει για τα δρώμενα στο MLS και την Ιντερ Μαϊάμι.

Μιλώντας στο «ESPN», ο Κουν αποκάλυψε, «παρασκηνιακά» στοιχεία από την απόφαση του Μέσι να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ, αλλά και μέρος από την συζήτηση που είχε με τον Μέσι, αλλά και την αντίδραση του «pulga», όταν έμαθε ότι η ομάδα του, είναι τελευταία στην βαθμολογία της Ανατολικής Περιφέρειας του MLS.

«Ηταν έκπληξη για όλους, γιατί ακούγαμε πολλά για την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά η απόφαση ήταν δική του. Και νομίζω ότι έψαχνε την ευτυχία περισσότερο από το να κυνηγά αυτήν την πίεση για να κερδίσει», επεσήμανε ο Αγουέρο και πρόσθεσε: «Ναι, μιλήσαμε και του έστειλα τη βαθμολογία του MLS. Του είπα: «άκουσέ με, η ομάδα σου είναι τελευταία, καλύτερα να την ανεβάσεις στην ένατη ή στην όγδοη θέση για να συμμετάσχεις στα play-offs (σ.σ. οι 9 πρώτοι κάθε Περιφέρειας συμμετέχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος)». Γέλασε και είπε: «Τι μου λες; Πρέπει να συμμετάσχουμε στα play-offs».

To Top