Μίλησε για στήριξη, άσκησε… κριτική

Ο Θόδωρος Δαλκίδης μίλησε για την ανάγκη στήριξης της ομάδας του Άρη σε αυτήν την περίοδο, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει καυστικά τις συχνές αλλαγές προπονητών που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια…

«H εικόνα δεν είναι καλή , είναι στενάχωρη.  Το αντιλαμβανόμαστε όλοι και εγώ και άλλοι που έχουν δουλέψει στον Άρη αλλά και ο κόσμος που περιμένει αποτελέσματα. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη ειδικά τώρα μετά και την αντικατάσταση του προπονητή. Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη και πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας είπε:
«Αν δούμε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα θα δούμε ότι η η ομάδα δεν παρουσιάζει το πρόσωπο που πρέπει.  Η διοίκηση θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες και να βγει στο κόσμο να πει τι γίνεται. Έχει ευθύνες αλλά βλέπω ότι κάποιοι κοιτάνε τη βόλεψη τους και πραγματικά  .Η διοίκηση έχει δείξει ότι έχει ανθρώπους που γνωρίζουν πως πρέπει να χειριστούν την κατάσταση. Υπάρχει κόσμος,οι σύνδεσμοι και κυρίως ο Super 3 που στηρίζουν την εκάστοτε διοίκηση».

Για τις αλλαγές προπονητών σχολίασε από την πλευρά: «Όταν παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον στηρίζεις. Στον Άρη εδώ και 4 χρόνια δεν έμεινε  ένας προπονητής. Γιατί έφυγε ο Τσιώλης που είναι πολύ καλός προπονητής γιατί έφυγαν οι Μπάγιεβιτς , Κούπερ που ήταν ομολογουμένως καλοί προπονητές. Γιατί εδώ και χρόνια δεν έχει βγει ένας παίκτης από τον Άρη. Γιατί ο Παπάζογλου παίζει στον ΠΑΟΚ. Που είναι ο Δέλλας, ο Χαριστέας, ο Παπαδόπουλος; Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι βολεύονται στον Άρη επειδή πληρώνονται. Εγώ δεν θέλω να το παίξω ούτε Αρειανός, ούτε θέλω να δουλέψω στον Άρη. Στεναχωριέμαι όμως που βλέπω αυτή την κατάσταση. Υπάρχει ένας σύνδεσμος που στηρίζει την ομάδα και τη διοίκηση αλλά έχει προδοθεί».

Για το τι βλέπει στη συνέχεια ο Δαλκίδης είπε:
«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τον Πρόμπιερτζ , όχι τον πρώτο μήνα που θα έχει κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά στη συνέχεια γιατί είναι  ένας σπουδαίος προπονητής». Είναι μια δύσκολη χρονιά. Θα πρέπει να τον στηρίξουν όχι τον πρώτο μήνα που θα έχει κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα. αλλά στη συνέχεια γιατί είναι ένας σπουδαίος προπονητής».

 

 

To Top