Μίλησε και ο Μπαϊκαρά για τη… φανέλα του Άρη

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Ντενίζ Μπαϊκαρά, μίλησε για την πορεία της ομάδας του και το παιχνίδι με τον Άρη.

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Τα τελευταία τρία παιχνίδια έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, πάμε καλά, έρχονται τα αποτελέσματα και τη Δευτέρα με τον Άρη πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Σίγουρα άλλαξε η τακτική με το νέο προπονητή, αυτή μας πάει καλύτερα. Δείχνουμε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο, μας έκανε καλό η αλλαγή. Χρειαζόμαστε λίγο καιρό ακόμα. Σε κάθε παιχνίδι πάμε καλύτερα, χρειάζεται λίγο καιρό ακόμα να δουλέψουμε μαζί».

Για την τύχη που δεν είχαν σε ορισμένους αγώνες: 

«Θα τα καταφέρουμε γιατί θέλει και τύχη και θα έρθει. Μέχρι τώρα δεν την είχαμε, τώρα όμως πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας».

Για τη φάση που έχασε στο 88′ κόντρα στην Ξάνθη:

«Χάνω πολλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα. Θέλουμε και λίγο τύχη εμείς οι επιθετικοί ώστε να φύγει το βάρος από πάνω μας».

Για την Ξάνθη:

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα αφού έπαιξα έξι χρόνια στην Ξάνθη. Είμαι παίκτης του Πανθρακικού και φίλαθλος της Ξάνθης. Ήθελα όμως πολύ να βάλω γκολ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μένα γιατί εδώ έπαιξα και έκανα το όνομα μου».

Για την εκτίμηση των φιλάθλων του Πανθρακικού προς το πρόσωπο του:

«Όταν δίνεις το 100% το εκτιμούν οι φίλαθλοι και σε αγαπάνε και εγώ αυτό κάνω δίνω το 100%».

Για το αν καταφέρει να μείνει στην κατηγορία ο Πανθρακικός:

«Πιστεύω θα τα καταφέρουμε, θα είναι δύσκολο αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Γιατί αν παίζουμε όπως τα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια λες και είναι τελικοί. Όλα είναι δύσκολα παιχνίδια».

Για το Άρη:

«Έχω δει κάποιους αγώνες. Δεν είναι όπως παλιά αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε αν παίξουμε όπως τα τελευταία παιχνίδια».

* Η συνέντευξη δόθηκε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”

To Top