Μίνιτς: “Δεν είχαμε κέρδος από την άμυνά μας”

Ο Μίλαν Μίνιτς υποστήριξε μετά τον αγώνα πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έβγαλε ενέργεια και πάθος, αλλά δεν πήρε κέρδος από την αμυντική της προσπάθεια και μοιραία έχασε.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμισε πως “πρέπει να πω ότι ο κόσμος δίνει βοήθεια στις ομάδες να παίζουν καλύτερα με την ενέργειά που δίνει, αλλά χωρίς επεισόδια. Για τον αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε δυνατά, φάγαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα που παίξαμε, αλλά δεν είχαμε κέρδος από την καλή μας ενέργεια στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στα σουτ, δεν είχε καλά ποσοστά. Παίξαμε καλή άμυνα στον Κούπερ μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στον Μπόγρη, που πέτυχε μόλις 5 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και όχι από κάποια κίνηση.

Δύο φορές ήμασταν κοντά στην διαφορά, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε το τρίποντο (με τον Τσόχλα που έκανε το 54-47 στο 37’) και πήγε τη διαφορά στους επτά πόντους. Μετά τη διακοπή είχαμε τρία συνεχόμενα λάθη στην άμυνα, δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι”.

Πρόσθεσε πως “θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν πάθος και ενέργεια, αλλά δεν είχαμε κέρδος από άμυνα. Αν σου πει κανείς ότι έβαλε ο ΠΑΟΚ 56 πόντους, θα έλεγες ότι ο αντίπαλος κέρδισε, αλλά εμείς δεν είχαμε καλή επίθεση. Αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει 20 λάθη. Από την καλή μας άμυνα, δεν βγάλαμε αιφνιδιασμούς και αυτή η ομάδα δεν μπορεί χωρίς το εύκολο καλάθι. Βέβαια είχε και ο ΠΑΟΚ συγκέντρωση στην άμυνα”.

 

To Top