Μίνιτς: “Κάναμε ένα βήμα πίσω”

Απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα ήταν ο Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος χαρακτήρισε πισωγύρισμα την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Σέρβος τεχνικός επεσήμανε αρχικά: «Και για τις δύο ομάδες ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Με τον Πανιώνιο πετύχαμε μία σημαντική νίκη, αλλά τώρα κάναμε ένα βήμα πίσω.

Παίζαμε καλά στην επίθεση στο πρώτο μέρος, όχι όμως το ίδιο στην άμυνα. Το αντίστροφο έγινε στο δεύτερο μέρος. Στο τέλος πηγαίναμε πόντο-πόντο, χάσαμε ένα εύκολο καλάθι και κάναμε είκοσι λάθη. Για ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πολλά. Γενικά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πολλούς αιφνιδιασμούς παρότι καταφέραμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σκοράρει πολλούς πόντους στο τρανζίσιον. Σκόραρε επτά πόντους συνολικά”.

Συμπλήρωσε πως “δεν δείξαμε υπομονή στην επίθεση. Είχαμε χρόνο σε πολλές επιθέσεις για να βρούμε ανοικτό σουτ. Με αυτά τα λάθη και τόσα χαμένα ριμπάουντ, τα πράγματα είναι δύσκολα”.

Ο Μίνιτς είχε μετά το τέλος του αγώνα φραστικό επεισόδιο με φίλο του Άρη, ο οποίος κατήγγειλε πως ο Σέρβος τον έβρισε την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

Μιλώντας για τη συμπαράσταση του κόσμου ανέφερε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη στήριξη του. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από τον κόσμο. Αν κερδίσουμε, η επιτυχία πιστώνεται στους παίκτες. Η αποτυχία σε μένα και έτσι είναι. Θα βρούμε τι φταίει και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε”.

To Top