Μίνιτς: “Ήθελε το μυαλό, αλλά το σώμα δεν άκουσε”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Άρη δήλωσε ο Μίλαν Μίνιτς που υποστήριξε πως οι κίτρινοι αποκόμισαν πολλά κέρδη από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ήταν σαν να νίκησαν αυτοί.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε: “Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει κίνητρο να παίξει καλό μπάσκετ. Ήθελε το μυαλό αλλά το σώμα δεν άκουσε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μυαλό, βάλαμε πολλά εύκολα καλάθια στη δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ενέργεια και το μυαλό. Σταματήσαμε να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα, μας έκοψαν την κίνηση των γκαρντ μακριά από την μπάλα κι έτσι το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε, συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν σαν να κέρδισαν σήμερα γιατί έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μεγάλο κέρδος για μας”.

Συμπλήρωσε πως “εμείς είχαμε παραπάνω ασίστ από τον Ολυμπιακό που σε κάθε παιχνίδι έχει 18 ασίστ παραπάνω από τον αντίπαλο του, Βάλαμε 10 πόντους στο τρανζίσιον. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της άμυνας και των ριμπάουντ που πήραμε. Οι παίκτες κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις δυο πόντους στον αιφνιδιασμό στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ποσοστό 83% στις βολές αλλά κάναμε 22 λάθη”.

Ερωτηθείς τέλος ποιος είναι ο στόχος του Άρη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου απάντησε: «Να δουλεύουμε για να κερδίσουμε».

To Top