Μίνιτς: “Σαν παιχνίδι νοκ άουτ”

Ο Μίλαν Μίνιτς χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα μεγάλης σημασίας, που θα πρέπει οι παίκτες να το αντιμετωπίσουν σαν ένα νοκ άουτ παιχνίδι, για να δώσουν αξία στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου την περασμένη βδομάδα.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ πως “ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για τις προπονήσεις, γιατί είχαμε τις απουσίες Ασημακόπουλου, Πελεκάνου, Τσακαλέρη, καθώς και την ατυχία με τον τραυματισμό του Χαντ. Γι’ αυτό το λόγο και στο φιλικό που παίξαμε, προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε τους βασικούς παίκτες και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και ρυθμό στους παίκτες που παίζουν λιγότερο, με σκοπό να είναι έτοιμοι. Εφαρμόσαμε κάποια κομμάτια από το πλάνο που θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι. Δουλέψαμε καλά και συγκεντρωμένα στις προπονήσεις, γιατί παίζουμε απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα που έχει τη δυνατότητα να κάνει ζημιά αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος στο πλάνο σου”.

Πρόσθεσε ο τεχνικός των κίτρινων πως “στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δείξαμε χαρακτήρα, αλλά ο χαρακτήρας μιας ομάδας και των παικτών της, φαίνεται στη διάρκεια της σεζόν ή ακόμα και σε ολόκληρη την καριέρα και όχι μόνο σε ένα παιχνίδι. Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα είναι μεγάλης σημασίας και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σαν παιχνίδι νοκ άουτ. Για να έχει αξία η νίκη με τον Πανιώνιο, θα πρέπει να κερδίσουμε και το αυριανό παιχνίδι. Η πίεση που υπάρχει από το πρέπει του αποτελέσματος, από τη φανέλα της ομάδας και από την παρουσία του κόσμου σε εντός έδρας παιχνίδι, δεν πρέπει να μας αγχώσει, αλλά η ενέργεια που δημιουργείται πρέπει να μετατραπεί σε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Η απόδοση όλων των παραπάνω αποδεικνύει τον χαρακτήρα μιας ομάδας”.

 

To Top