ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μίνι παράδοση: Ο Άρης όταν παίζει με την… πλάτη στον τοίχο, κερδίζει τον Παναθηναϊκό! (videos)

“Mίνι” παράδοση πέντε αγώνων έχει χτίσει ο Άρης! Όταν παίζει με την… πλάτη στον τοίχο, κερδίζει τον Παναθηναϊκό! Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με πέναλτι… μαϊμού στις καθυστερήσεις!

Συγκεκριμένα:

1. Ο Άρης όταν βρέθηκε σε ματς με τον Παναθηναϊκό που “έπρεπε” να κερδίσει τα πήγαινε περίφημα. Τον Δεκέμβριο (2/12) του 2018 ο Άρης του Σάββα Παντελίδη μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, ισοφαρίστηκε 1-1 με “πέναλτι” στις καθυστερήσεις ενώ είχε προηγηθεί με επίσης πέναλτι του Γκάμα, παίζοντας την αθηναϊκή ομάδα, σαν την γάτα με το ποντίκι.

2. Δέκα μήνες μετά, στις 15/9/2019, ο Άρης μέσα σε κρίση μετά την αποχώρηση του Παντελίδη σκορπίζει με 4-0 τον Παναθηναϊκό με τον Τερζή στον πάγκο του! Κατά μια μοναδική… συγκυρία, στις κερκίδες βρέθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ χωρίς πάντως να αναλάβει εκείνη τη στιγμή το κιτρινόμαυρο τιμόνι!

3. Η… παράδοση συνεχίστηκε 13 μήνες μετά. Ο Άρης του Άκη Μάντζιου, κάτω από έντονη αμφισβήτηση, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο Ολυμπιακό στάδιο, με την γκολάρα του Μαντσίνι.

4. Στην ίδια σεζόν, στα πλέι οφ, ο Άρης εδραιώνει τη θέση του στην Ευρώπη, με ανατροπή. Κερδίζει στις 18/4 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 2-1 και “τελειώνει” επί της ουσίας το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Tα γκολ ο Μάνος (λυτρώθηκε για το χαμένο πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους) και ο Ματέο Γκαρσία σε μια από τις… αναλαμπές του.

5. Ο Άρης (και πάλι) του Άκη Μάντζιου δεν πατάει καλά, προέρχεται από μια ισοπαλία με ΟΦΗ και ήττα με Ιωνικό και ζητάει μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό. Και τα καταφέρνει με το γκολ (1-0) του Καμαρά.

To Top