Μίσελ: «Η ευθύνη ανήκει σε όλους, φταίει όλη η ομάδα» (video)

Ο επιμερισμός ευθυνών για τα άσχημα αποτελέσματα θα ήταν λάθος, όπως υποστήριξε ο Μίσελ Γκαρμπίνι, που υποστήριξε ότι φταίνε όλοι για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα, σχολιάζοντας το ισόπαλο 1-1 του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Χρειαζόμασταν αυτούς τους τρεις βαθμούς, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Ακόμα κι όταν δεν ήμασταν τόσο καλοί, ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε και δεν είχε ευκαιρίες, εκτός από τη φάση του γκολ. Η γεύση που μας μένει είναι πάρα πολύ πικρή. Στο τέλος πιέσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο Βραζιλιάνος μπακ – χαφ και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή, φταίει όλη η ομάδα. Θα ήταν κακό να στοχοποιήσουμε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Η ευθύνη ανήκει σε όλους. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει, ούτε χάνει κάποιος μόνος του, αλλά όλοι μαζί. Η πίεση είναι μεγάλη αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ο Μίσελ συνέχισε λέγοντας: «Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση των βαθμών, αλλά υπάρχει πίστη στην ομάδα. Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος, ξέρουμε ότι δεν έχουμε προσφέρει αυτά που μπορούμε και θέλουμε. Έχουμε όμως καλούς παίκτες και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να τα καταφέρουμε».

Τέλος, κατέληξε εκφράζοντας την άποψη ότι ο Άρης έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Η ομάδα σίγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, είναι πολύ δυνατή πίσω και δημιουργούμε ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλευόμαστε. Ασφαλώς δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για να δείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορούμε».

Οι δηλώσεις του Μίσελ, από το Sportena:
{youtube}8w243Lw6AsE|560|315|1{/youtube}

To Top