Μίτροβιτς: «Δεν μου λείπει η Αγγλία – Ήταν αδύνατο να απορρίψω την πρόταση της Αλ Χιλάλ»

Για την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, μίλησε σε συνέντευξή του στην ιταλική «Gazzetta dello Sport» ο Σέρβος επιθετικός, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς!

Ο 29χρονος αρχικά στάθηκε στο ότι αισθάνεται πολύ ώριμος, στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να απαντήσει αρνητικά στην τεράστια πρόταση της Αλ Χιλάλ, ενώ εξέφρασε και την έκπληξή του σχετικά με την ποδοσφαιρική ποιότητα που συνάντησε στη Σαουδική Αραβία.

«Νιώθω πολύ καλά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στα 29 μου, νιώθω πολύ ώριμος. Το μοναδικό μου όνειρο είναι να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να το καταφέρω θα πρέπει να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν έλαβα την πρόταση της Αλ Χιλάλ, μίλησα με την οικογένειά μου, ήταν αδύνατο να την απορρίψω. Δεν μου λείπει η Αγγλία, αγωνίστηκε εκεί για πολλά χρόνια και είμαι χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Η Αλ Χιλάλ εδώ είναι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη. Έχω μείνει έκπληκτος με την ποδοσφαιρική ποιότητα που συνάντησα εδώ».

Ο Μίτροβιτς έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια με τη νέα του ομάδα, έχοντας προλάβει παράλληλα να σκοράρει 5 φορές!

To Top