ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μαγειρεύουν” απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων του Άρη στην Πάτρα!

Κι όμως σε αυτή τη χώρα, όλα λειτουργούν, με δύο μέτρα και δύο σταθμά! Πληροφορίες από την Πάτρα, αναφέρουν, ότι εντός της ημέρας, πρόκειται να ανακοινωθεί από την τοπική αστυνομική διεύθυνση η απαγόρευση οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη για το ματς με την Παναχαϊκή την Κυριακή! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr: “Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η απαγόρευση τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Άρη στην Αγυιά.

Είναι θέμα χρόνου, να ανακοινωθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση η συγκεκριμένη απόφαση, κάτι που έγινε και στον πρώτο γύρο στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο “Κλ. Βικελίδης”, που τότε δεν επετράπη η μετακίνηση των φίλων της Παναχαϊκής”.

Υπενθυμίζουμε, πως η Παναχαϊκή, είχε μεριμνήσει να υπάρχει θύρα που θα φιλοξενούσε τους φιλάθλους του Άρη, που ταξίδεψαν φέτος παντού και δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα!

Τη στιγμή, μάλιστα, που φίλαθλοι άλλων ομάδων βρέθηκαν σε άλλα γήπεδα της χώρας, δίχως καμία απαγόρευση, οργανωμένης ή μεμονωμένης!

To Top