ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μαγικά ραβδιά” δεν υπάρχουν, το βάρος στην ψυχολογία από τον Μπούργος

Με τον Χερμάν Μπούργος θα κατέβει ο Άρης στο σημερινό (εξ’ αναβολής) παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να… ρεφάρει στα τρία τελευταία παιχνίδια όσα απώλεσε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Είναι ξεκάθαρο ότι “μαγικά ραβδιά” δεν υπάρχουν κι αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Αργεντίνος προπονητής. Το “παιχνίδι” όλο κινείται γύρω από την ψυχολογία και εκεί “έπαιξε” ο Μπούργος.

Τόσο με τα λόγια του πριν από την προπόνηση προς τους ποδοσφαιριστές, όσο και με την γενικότερη συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια της, εκεί πόνταρε… «Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και θέλω να ξέρετε ότι πρώτος εγώ σας πιστεύω. Θα δουλέψουμε μαζί για να τα καταφέρουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε», τους είπε κοιτώντας τους πρόσωπο με πρόσωπο.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της χθεσινής “πρώτης”, το γεγονός ότι πήγαινε κοντά στους παίκτες την ώρα που έκαναν ασκήσεις και τους έλεγε “αύριο κερδίζουμε”, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ντοπάρει και να τους περάσει τη νοοτροπία του νικητή που θα πρέπει να έχουν σε κάθε αγώνα του Άρη από δω και πέρα.

 

To Top