Μαγκουάιρ: “Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου”

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν μετανιώνει για όσα έγιναν στη Μύκονο, όπως δήλωσε στους Times, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει ήσυχη τη συνείδησή του.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε στους Times και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ήταν πρωταγωνιστής στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για όσα συνέβησαν εκεί, καθώς η συνείδησή του είναι καθαρή και γι’ αυτό δεν ανησυχεί για την έκβαση της δίκης του, η οποία είναι σε εξέλιξη.

“Κάποιοι άνθρωποι θα με πιστέψουν, κάποιοι όχι. Ένα πράγμα που θα έλεγα σχετικά με τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ ποια θα είναι η έκβαση. Δεν ανησυχώ με τίποτα σχετικά με αυτό επειδή η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για ότι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήταν εννιά από εμάς, όλοι γνωρίζουμε τι εξελίχθηκε εκεί και τι έγινε”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στη Μύκονο αρχικά γιατί μπλέχτηκε σε καυγά και στη συνέχεια γιατί έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικούς. Ωστόσο σε αντίστοιχες πράξεις προχώρησαν και στην προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους.

To Top