Μαγκουάιρ: «Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν εναντίον μας»

Η Αγγλία παρότι ήταν συνολικά ανώτερη από τη Γαλλία, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και τις φάσεις της (με αποκορύφωμα το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν), γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αποκλεισμός αυτός δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά των Βρετανών, όντας μάλιστα ο έβδομος συνολικά στα προημιτελικά του Μουντιάλ που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, ενώ αρκετοί τα έχουν βάλει με τον διαιτητή Σαμπάιο.

Και αυτό διότι θεωρούν πως δεν έχει δοθεί άλλο ένα πέναλτι, στο πρώτο μέρος, υπέρ της Αγγλίας αλλά και πως το γκολ του Τσουαμενί για το 1-0 της Γαλλίας έχει ξεκινήσει από φάουλ πάνω στον Σάκα. Συνολικά, πάντως, οι Βρετανοί θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος ρέφερι έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, προστατεύοντας τους «τρικολόρ».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος έκανε παράπονα για τον διαιτητή του αγώνα: «Οι κρίσιμες αποφάσεις ήταν εναντίον μας, πολλές αποφάσεις πήγαν απέναντί μας πρέπει να πω. Νομίζω ότι η λήψη αποφάσεων από τον διαιτητή σε όλο το παιχνίδι ήταν πολύ κακή».

To Top