Μαγκουάιρ: «Σωστή η απόφαση να μείνω στην Γιουνάιτεντ, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είπε ότι η απόφασή του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα, δικαιώθηκε μετά από μια σειρά αγώνων υπό τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ.

Ο Μαγκουάιρ έχασε την θέση του βασικού την περασμένη σεζόν, με τους Ραφαέλ Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεθ και Βίκτορ Λίντελοφ να είναι οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας, ενώ το όνομα του συνδέθηκε με μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, επέλεξε να μείνει και εκμεταλλεύτηκε τους τραυματισμούς των Βαράν και Μαρτίνεθ για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, ξεκινώντας τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ερωτηθείς εάν η πορεία του ήταν δικαίωση για την απόφαση του να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ, ο Μαγκουάιρ είπε στους δημοσιογράφους: «Φυσικά».

«Ο Ράφα (Βαράν) και ο Λισάντρο Μαρτίνεθ έπαιζαν έξοχα και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα σε πολλά ματς. Έπρεπε να περιμένω τον χρόνο μου και να είμαι υπομονετικός», είπε ο Άγγλος αμυντικός μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ με 1-0 επί της Λούτον το Σάββατο.

«Είχα δύο ή τρεις ευκαιρίες την περασμένη σεζόν να κάνω μια σειρά αγώνων, αλλά υπέκυψα σε αρρώστια, τραυματίστηκα δύο φορές, έτσι δεν βρήκα ποτέ ρυθμό και δεν μπόρεσα να αποδείξω τον εαυτό μου στον προπονητή. Το έχω καταλάβει τώρα, απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρό μου και απολαμβάνω πραγματικά να παίζω για αυτόν τον σύλλογο».

To Top