ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαζέικα: “Αποδείξαμε ήδη ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Άλμπα, όλα είναι πιθανά!”

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να θεωρηθεί “θετικό” από την ήττα στο Κλαϊπέντα είναι το γεγονός ότι η Νεπτούνας δεν πάει αδιάφορη στο Βερολίνο, γιατί με νίκη και ήττα του Άρη παίρνει αυτή την πρόκριση. Για τον αρχηγό της λιθουανικής ομάδας, Μαρτίνας Μαζέικα ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη θα είναι ο οδηγός και στο Βερολίνο.

Ο Μαζέικα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Bakaru Ekspresas” ρωτήθηκε για την τελευταία αγωνιστική και τις δύο μάχες σε Βερολίνο και Θεσσαλονίκη και απάντησε ότι “δεν είναι ανάγκη τώρα να κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τη δουλειά που κάνουμε, να προσπαθήσουμε απελπισμένα για να κερδίσουμε την Άλμπα”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πιθανό το “διπλό” και απάντησε πως “το ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους παίκτες της Άλμπα το αποδείξαμε ήδη στο Κλαϊπέντα, αλλά φυσικά εκτός έδρας δεν τα πάμε καλά. Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε εμείς το άγχος ή την πίεση. Είναι δύσκολο να πω τι θα γίνει. Πρέπει να αποβάλλουμε τα σύνδρομα που έχουμε εκτός έδρας και να παλέψουμε όσο παθιασμένα παλέψαμε στο Κλαϊπέντα με τον Άρη. Αν είμαστε τόσο επιθετικοί, όλα είναι πιθανά”.

To Top