Μαζέψτε τον! Τι παίρνει και δεν μας δίνει; “Οπαδοί του Άρη ήταν στο ΟΑΚΑ”!!!

Πολλά περίεργα γίνονται και ακούγονται, όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο άρθρο. Αυτό, όμως, δεν είναι περίεργο, αλλά απλά γελοίο, προβοκατόρικο και προκλητικό. Εισαγγελέας δεν υπάρχει για να μαζέψει παράγοντες, όπως είναι π.χ. ο Τάσος Ερμείδης.

Ο πρώην πρόεδρος Πανιωνίου μιλώντας, στη ραδιοφωνική “Εφεση στον Σκάϊ” είπε ότι:  “Εγινε προβοκάτσια εναντίον της ΑΕΚ. Πέντε πούλμαν κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν επεισόδια στο ΟΑΚΑ (!). Δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε έχω πληροφόρηση, αλλά είμαι καθηγητής στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να παρέμβει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με αναπληρωματικούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Φυσικά από τη στιγμή, που όπως λέει δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα λόγω έλλειψης στοιχειών, η δήλωση αυτή αποτελεί καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Άρη και του κόσμου του!

Μαζέψτε τον! Κάτι παίρνει και δεν μας δίνει…

“Η ΑΕΚ δεν θα πέσει, θα πέσει άλλη ομάδα”

Στην ίδια εκπομπή ο Βασίλης Καπετανόπουλος, μέλος Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ τόνισε ότι: “Κάνουμε νομική έρευνα για άλλη ομάδα που έχει πρόβλημα και θα γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Οι βαθμοί που θα αφαιρεθούν από αυτή την ομάδα που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω θα είναι -βάσει νόμου- τόσοι που ακόμη κι αν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ΑΕΚ, η Ένωση δεν θα υποβιβαστεί”!

To Top