ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ! “Καρμανιόλα” η… επικίνδυνη Τσαρούχα, ζήτησε εκκένωση του Παλέ χωρίς λόγο!

Φοβερά πράγματα γίνονται στο Παλέ… στον αγώνα του Αρη με το Περιστέρι

Η Τσαρούχα δείχνει να λειτουργεί ως πραγματική καρμανιόλα! Η πρώτη διαιτητής, Βάσω Τσαρούχα, πραγματική καμικάζι αποφάσισε να φύγει για τα αποδυτήρια μαζί με τους άλλους διαιτητές και να διακόψει προσωρινά το ματς λόγω υβριστικών συνθημάτων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στο Παλέ φέτος, που η Τσαρούχα αποφασίζει για προσωρινή διακοπή, αφού είχε αποφασίσει να αποχωρήσουν ξανά οι διαιτητές από το παιχνίδι Άρης-Λαύριο στις 4 Δεκεμβρίου λόγω φτυσίματος.

Η διακοπή έγινε για ένα συνθημα!!! Η (κυρία δεν την λες) Τσαρούχα ζήτησε εκκένωση και η αστυνομία στην παρούσα φάση δεν παίρνει ευθύνη γιατί έχει λήξει πριν λίγο το ποδοσφαιρικό ματς ΠΑΟΚ – Ιωνικός και είναι μεγάλο ρίσκο να βγουν με τη μια 5.000 άνθρωποι…

 

Η Βάσω Τσαρούχα μαζί με τους Τσολάκο και Κατραχούρα επιμένουν στην εκκένωση του γηπέδου μετά από μισάωρη διακοπή του αγώνα και προκειμένου να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι. Σε 45′ έχουν ζητήσει να αδειάσει το γήπεδο.

Το ματς διεκόπη στο 33′ της αναμέτρησης με την αιτιολόγηση των υβριστικών συνθημάτων, με τους ανθρώπους του Άρη να τονίζουν το γεγονός πως την ίδια ώρα είχε ολοκληρωθεί το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα και αυτό κρύβει κίνδυνο συνάντησης οπαδών των δύο ομάδων.

Παράλληλα και για τον ίδιο λόγο η αστυνομία στην παρούσα φάση δεν παίρνει την ευθύνη εκκένωσης του γηπέδου καθώς είναι μεγάλο ρίσκο να βγουν στο δρόμο οι 5.000 και πλέον φίλοι του Άρη.

H απόφαση εκκένωσης είναι σε 45 λεπτά με το μέλλον του αγώνα πλέον να… αγνοείται.

To Top