Μαζεύει τα… κομμάτια του ο Πανσερραϊκός

H ήττα από τον Άρη είχε και… συνέχεια για τον Πανσερραϊκό, μια και τραυματίστηκαν δυο παίκτες…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το serresport.gr:

“Σε διαδικασία ανασύνταξης βρίσκεται ο Πανσερραϊκός μετά την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης και κυρίως την αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Το θετικό είναι πως άπαντες αναγνώρισαν πως η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις και από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν την προσπάθεια ανασύνταξης κυρίως ψυχολογικά, χωρίς να εστιάζουν στο γιατί, αλλά στο πως θα μπορέσουν να κάνουν το πολυπόθητο πλέον 5χ5 που θα τους διατηρήσει στην κορυφή (στο +1 από Άρη, Καβάλα τώρα).

Η ομάδα ολοκληρώνει την Μ.Πέμπτη τις προπονήσεις και θα επιστρέψει στο γήπεδο την Δευτέρα του Πάσχα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Έβρο Σουφλίου ο οποίος με τη νίκη του στον Ακροπόταμο ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή.

Τα θύματα από την ήττα στην Θεσσαλονίκη ήταν δύο. Ο Βοσκόπουλος που τραυματίστηκε και έσπασε ένα κοκκαλάκι στην κλείδα θα μείνει τουλάχιστον 3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό σίγουρα είναι πλήγμα, καθώς θα είναι έκπληξη αν προλάβει το ντέρμπι με την Καβάλα.

Από αυτό σίγουρα θα λείπει ο Μιχάλης Γαλακτερός που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια και σίγουρα η απώλεια θα είναι μεγάλη, για ένας από τους καλύτερους των «λιονταριών» στην προηγούμενη αναμέτρηση, ενώ στον αγώνα με το Σουφλί θα είναι απών και ο τιμωρημένος Ολίσε (αποβλήθηκε κόντρα στον Άρη). Κατά τα άλλα από εβδομάδα θα φανεί η κατάσταση των Περπερίδη και Παπαστεργίου”.

To Top