ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζικές αλλαγές στην 11άδα του Άρη ενόψει Παναιτωλικού

Η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό πλησιάζει και οι βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου είναι έτοιμες να μπουν στο τερέν του “Κλεάνθης Βικελίδης” για την πρόκριση στον τελικό.

Οι αλλαγές θα είναι μαζικές. Νταρίντα, Γκαρθία, Οντουμπάτζιο, Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν είναι οι παίκτες που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες μαζί με τους Κουέστα, Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ τα πήγε αρκετά καλά απέναντι στην ΑΕΚ, αποκτά αγωνιστικό ρυθμό και θα φανεί χρήσιμος στο αυριανό ματς.

Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Βέλεθ, Νταρίντα και Μάνου Γκαρθία, ενώ Σουλεϊμάνοφ και Μορόν θα είναι τα στάνταρ νέα πρόσωπα στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Όσον αφορά την αριστερή πλευρά του Άρη εκεί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Ο Μοντόγια αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο κόντρα στην ΑΕΚ και δεν έκανε τόσο καλό ματς, με τον ξεκούραστο Φεράρι να μπαίνει δυνατά στη συζήτηση για να πάρει φανέλα βασικού.

Το άλλο θέμα που προκύπτει είναι για το αριστερό εξτρέμ. Ο Σαμόρα επιστρέφει από την τιμωρία του αλλά ο Σαβέριο βρήκε γκολ και έδειξε καλή εικόνα σε κάποια διαστήματα του αγώνα. Έχει ψυχολογία και μόλις ένα παιχνίδι στις πλάτες του τις τελευταίες μέρες. Μπορεί να ξεκινήσει βασικός και στη συνέχεια να αντικατασταθεί.

To Top