Μαζική παρουσία στο πλευρό της ομάδας, σύντομα η διοίκηση Πρωτοδικείου

Η οικογένεια του Άρη βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο ίδιο τραπέζι. Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η συνάντηση ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών, την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων του Αρη.

Τα θέματα που συζήτησαν ήταν πολλά.

1. Για ποιους λόγους δεν έγινε ακόμη η διοίκηση Πρωτοδικείου. Τα μέλη του φορέα υπογράμμισαν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να βρεθούν εκπρόσωποι κοινής αποδοχής και χωρίς εμπλοκή με τις προηγούμενες διοικήσεις. Δεσμεύτηκαν ότι πολύ σύντομα θα πάει η ΠΑΕ σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

2. Τι γίνεται με το θέμα της αδειοδότησης. Συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα για το πού βρίσκεται η ΠΑΕ σήμερα, σε ποια κατάσταση καθώς και το πώς θα αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα οικονομικά προβλήματα.

3. Η ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, παράλληλα με το κάλεσμα προς τον κόσμο του Αρη να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή με τον ΟΦΗ. “Κάθε Κυριακή το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο” όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.

4. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της περιφρούρησης στο γήπεδο, ώστε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς το Κλεάνθης Βικελίδης να είναι η γνωστή καυτή έδρα χωρίς προβλήματα για την ομάδα. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί στο θέμα αυτό και ο κόσμος της ομάδας καλείται να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι ξέρει πρώτος αυτός να προφυλάσσει την αγαπημένη του ομάδα.

To Top