ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζικού: «Χρειαζόμαστε πόντους και θα τους πάρουμε στην Τρίπολη» (video)

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα του Άρη, τις εντυπώσεις του από το πρώτο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο αριστερός μπακ των κιτρινόμαυρων στην κάμερα της Nova:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:Για το πρώτο του ελληνικό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερο ένα τέτοιο ντέρμπι μπροστά στους οπαδούς του Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε και δημιουργεί κάποια ανάμεικτα συναισθήματα, ανάμεσα σε χαρά και λύπη».

Για τον διαφορετικό Άρη που παρουσιάστηκε στο τελευταίο παιχνίδι και αν ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα: «Είναι νωρίς ακόμα για να το πούμε αυτό. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, που προσπαθεί ακόμα να βρει τον εαυτό της και να συνδυαστούμε μεταξύ μας. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε καλύτερα».

Για το αν νιώθει έτοιμος να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα θεώρησα τον εαυτό μου έτοιμο για να παίξω στην βασική ενδεκάδα, αλλά απ’ όσο ξέρουμε δεν είναι θέμα δικό μου αλλά του προπονητή. Ο καθένας είναι έτοιμος να μπει από τον πάγκο, όποτε του ζητηθεί και έτσι θα είμαι και εγώ από εδώ και πέρα».

Για τον αν είναι κομβικός ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης, δεδομένου των υψηλών στόχων που έχει θέσει η ομάδα: «Γνωρίζουμε όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι σημαντικό, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε όλοι έτοιμοι».

 

To Top