ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζουλουξής: «Ελκυστική η πρόταση της Λιρς, θα την αποδεχθώ»

O Κυριάκος Μαζουλουξής επιβεβαίωσε την πρόταση που δέχθηκε από τη Λιρς, όπως γνωστοποίησε χθες το PRESSARIS. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, έχει πάρει την απόφασή του να την αποδεχθεί και να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο metropolis:

Για την πρόταση από τη Λιρς: «Χθες ενημερώθηκα για την πρόταση, δεν ήταν κάτι που το περίμενα. Σήμερα μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες και ενημερώσαμε και τον Άρη. Η πρόταση είναι ελκυστική και συνδυάζει και τις σπουδές μου».

Για το πώς προέκυψε η πρόταση: «Από ότι κατάλαβα με παρακολούθησαν σε κάποιο ματς και έτσι ήρθε η πρόταση. Ενημερώσαμε ότι υπάρχει η πρόταση από το Βέλγιο και ότι είναι ελκυστική και ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την αποδεχθώ».

Για την απάντηση του Άρη όταν ενημερώθηκαν: «Δεν μου είπαν κάτι που δεν περίμενα. Ότι αποδέχονται την πρόταση και εύχονται ό,τι καλύτερο σε εμένα».

Για την αποζημίωση που θα πάρει ο Άρης: «Δίνονται τροφεία από ότι ξέρω. Δεν γνωρίζω το ακριβές ποσό».

Για τις σπουδές του: «Πέρασα γυμναστική ακαδημία. Θα δω πώς προσαρμόζεται η σχολή εκεί και θα το συνεχίσω».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι στα κατάλληλα χέρια για να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Φέτος είναι πιο απαιτητική χρονιά, όμως θα γίνουν οι κινήσεις για να εξασφαλίσει ο Άρης από νωρίς την άνοδο. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να έρθω πριν τρία χρόνια στον Άρη, τους προπονητές που είχα στην πρώτη ομάδα και κυρίως τον Νίκο Αναστόπουλο με βοήθησαν να αναδειχθώ».

To Top