ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαζουλουξής: “Περιμένω στη στιγμή που θα αγωνιστώ σε επίσημο ματς…”

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Πύδνα Κίτρους, αναφερόμενος στην εμφάνισή του, αλλά και την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός στόπερ: 

Για το σημερινό φιλικό: «Ο προπονητής, μου δίνει ευκαιρίες και προσπαθώ να είμαι όσο πιο συνεπής μπορώ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για το πως περιμένει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την ομάδα:«Μέχρι στιγμής μου έχει δώσει ευκαιρίες στα φιλικά. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αγωνιστώ και σε αγώνα πρωταθλήματος, όπου θα προσπαθήσω να δείξω το καλύτερο μου πρόσωπο».

Για την βαθμολογική διαφορά που έχει “χτίσει” ο Άρης:«Οντως έχουμε οικοδομήσει μία βαθμολογική διαφορά, αλλά δεν παύουμε να δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Η δουλειά που κάνουμε παραμένει ίδια. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε αυτήν την διαφορά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Για τους επίσης νεαρούς Ανδρεάκο και Μπουλγκουρίδη: «Και τα δύο παιδιά είναι αξιόλογοι παίκτες. Δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. Ο προπονητής έχει δει τα θετικά στοιχεία που διαθέτουν και κάθε μέρα προσπαθούν να βελτιωθούν, δίπλα στους έμπειρους της ομάδας».

To Top