ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαθήματα φιλοξενίας από τον Λάσκαρη

Μαθήματα φιλοξενίας παρέδωσε ο Νίκος Λάσκαρης με την παρουσία του στην συνέντευξη Τύπου, μέσα από την οποία καλωσόρισε τις τρεις ομάδες που θα συμμετέχουν μαζί με τον Άρη στο 2ο Nick Galis Cup.

Στην πρωτολογία του ο κ. Λάσκαρης τόνισε πως “ως οικοδεσπότης του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Nick Galis Cup, που ελπίζω να είναι μυθικό, καλωσορίζω όλες τις ομάδες. Ελπίζουμε να γίνει μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και να συμπεριληφθεί στην ατζέντα της Euroleague. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ και ελπίζω να περάσουμε φανταστικά. Ελπίζω να γίνει ένα επιτυχημένο τουρνουά και να αποτελέσει ένα καλό ξεκίνημα για όλες της ομάδες. Πολλές από τις τέσσερις ομάδες είχαν παίκτες στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και εμείς είχαμε τον προπονητή μας. Ελπίζω πως το τουρνουά θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την ομάδα μας, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστούμε και πάλι που βρίσκεστε εδώ”.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους, μέλη των συμμετεχόντων ομάδων, τους έκανε να νιώσουν όλοι άνετα και τους κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

laskaris_1_nick_Galis_cup

To Top