ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μαθαίνει” Άρη ο Πάρντιου! “Θα δείτε άλλο Γκρέι” διεμήνυσε στον Καρυπίδη, ενώ θα μιλήσει και με Ετέμπο!

Ο Άλαν Πάρντιου “μαθαίνει” Άρη, μια και ενημερώνετε τις τελευταίες μέρες για την ομάδα που θα αναλάβει το τιμόνι της.

Δεν είναι τυχαίο ότι ζήτησε και πήρε έχει πάρει όλα τα στοιχεία από όλα τα παιχνίδια του Άρη που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι ξεκάθαρο ότι αρκετούς από τους παίκτες του Άρη τους γνωρίζει και όπως διεμήνυσε σε συνομιλία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη: “έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έδειξαν και είδα και εγώ μέχρι τώρα”. Μάλιστα στη συζήτηση των δυο ανδρών, προέκυψε ότι θα κάνει προσπάθεια ώστε να βρει τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και έδωσε την υπόσχεση ότι θα το διορθώσει.

Όπως φέρεται μάλιστα να είπε στη συνομιλία του με τον Καρυπίδη: “Ο Γκρέι δεν είναι ούτε στο 40% από αυτόν που ξέρω , θα δείτε άλλον Γκρει με εμένα” προκαλώντας φυσικά τα θετικά σχόλια.

Από την εφ’ όλης συζήτηση του Πάρντιου με τους ανθρώπους του Άρη και ειδικότερα με τον Καρυπίδη υπογράμμισε ακόμη ότι: “Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχει τις προοπτικές να κάνει πολλά πράγματα φέτος, με στόχο να γίνουμε πιο έντονοι στο παιχνίδι και πιο επιθετικοί, επιβάλλοντας εμείς τον ρυθμό μας”.

Ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την συνομιλία των ανθρώπων του Άρη ήταν ο 61χρονος προπονητής γνωρίζει τον Πίτερ Ετέμπο. Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, ο Άρης έχει δώσει 48ωρη προθεσμία στον Νιγηριανό για να απαντήσει. Ο Πάρντιου τον θέλει στην ομάδα τον θεωρεί πολύ καλό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει.

Μάλιστα ίσως μάλιστα επιδιώξει να μιλήσει ο ίδιος μαζί του!

To Top