Μαθητές από τη Ρόδο στο Aris Legend Store! (photo)

Την μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης επισκέφτηκαν μαθητές από το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου με την ευκαιρία της εκδρομής του σχολείου τους στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρονται τα εξής: “Το ARIS LEGEND STORE επισκέφτηκαν μαθητές από το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου, σήμερα Παρασκευή (21/11).

Οι μαθητές της 3ης Λυκείου, με την ευκαιρία της εκδρομής του Λυκείου τους στη Θεσσαλονίκη, ήρθαν στην επίσημη μπουτίκ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και αγόρασαν προϊόντα της, όπως μπλούζες «Γκάνγκστερ» με τον Νίκο Γκάλη, συλλεκτικές για τα 100 χρόνια της ομάδας, αλλά και λάβαρα και μαγνητάκια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, γνώριζαν αρκετά για τον ΑΡΗ αλλά και τον Νίκο Γκάλη (κάτι στο οποίο συνέβαλε ο συνοδός τους, ο οποίος είναι Θεσσαλονικιός και φίλαθλος του ΑΡΗ), ενώ εξέφρασαν τη λύπη τους που δε θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στον αγώνα του ΑΡΗ με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας τους, τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών”.

* Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να βλέπετε τα προϊόντα του ARIS LEGEND STORE αλλά και να κάνετε τις παραγγελίες σας στη σελίδα της μπουτίκ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο facebook (https://www.facebook.com/pages/ARIS-Legend-Store/399840626830175?ref=ts&fref=ts), ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2310 275464.

To Top