Μακάμπι Χάιφα καλεί Φατί!

Στο στόχαστρο της ισραηλινής Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται ο Ρίκι Φατί, για τον οποίο σύντομα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη επίσημη πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες από Ισραηλινούς δημοσιογράφους!

Ο 25χρονος μέσος έχει πολύ καλό «όνομα» σε διεθνές επίπεδο, λόγω της παλαιότερης θητείας του σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία, κυρίως όμως εξαιτίας της επιτυχημένης παρουσίας του στον Άρη, πέρσι αλλά και φέτος.

Τα στοιχεία αυτά κέντρισαν το ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα, που παρακολουθεί εδώ και καιρό την πορεία του Γάλλου χαφ και πλέον είναι έτοιμη να δράσει. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση απόκτησης του παίκτη, προσφέροντας σημαντικά ανταλλάγματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους «κίτρινους», με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Το κατά πόσο θα είναι διατεθειμένος ο Άρης να συζητήσει μια τέτοια πρόταση, πάντως, είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας δείχνουν να πιστεύουν πολύ στον Φατί, με πρόσφατη και μεγαλύτερη απόδειξη το γεγονός ότι του δόθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο μάλιστα ο 25χρονος άσος βρήκε και δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Είναι όμως επίσης δεδομένο ότι στο ρόστερ των «κίτρινων» υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών, που μπορούν να δώσουν λύσεις και που θα αξιολογηθούν ένας – ένας από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, στον οποίο και θα ανήκει η τελευταία λέξη.

Από την πλευρά της, η Μακάμπι Χάιφα αναζητά ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αφού στο φετινό πρωτάθλημα παραπαίει και βρίσκεται στην 8η θέση, πληρώνοντας την απογοήτευση για τον άδοξο αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (είχε χάσει στα πέναλτι από τη βελγική Γκενκ, στα πλέι οφ της διοργάνωσης).

To Top