ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακένζι και Μοντγκόμερι κλείνουν στον Άρη!

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχωράει ο Άρης ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής χρονιάς, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τις Μίριαμ Μακένζι και Μπρίτι Μοντγκόμερι!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα basketblog.gr “ενισχύει το ρόστερ του αναφορικά με το γυναικείο του τμήμα ο Άρης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με δυο Αμερικανίδες παίκτριες για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνίζονται οι Μίριαμ Μακένζι (1,77 – 26 ετών) και Μπρίτι Μοντγκόμερι (1,91 – 24 ετών – photo), και θα αποτελέσουν το δίδυμο των ξένων παικτριών της ομάδας.

Η Μακένζι αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Γκάνας, έχοντας δυο υπηκοότητες, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την Μποα, σκοράροντας 17,2 πόντους και μαζεύοντας 7,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Φινλάδνια.

Η Μοντγκόμερι από την πλευρά της έχει εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Αθηναϊκό (10,5 πόντους και 10.8 ριμπάουντ σε 4 παιχνίδια) πριν πάρει μεταγραφή για την Τουρκία και την Μερσίν, για να ολοκληρώσει την σεζόν στην Βουλγαρία και την Μπερόε”.

To Top