ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μακέντα: “Έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου”

Ο Φεντερίκο Μακέντα, γνωστός από το πέρασμά του ως μεγάλο ταλέντο, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει προταθεί στον Άρη, ωστόσο η περίπτωσή του δύσκολα να προχωρήσει, για πολλούς λόγους (θυμηθείτε εδώ).

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

O 27χρονος Ιταλός φορ, μίλησε στην ιστοσελίδα “Lalaziosiamonoi.it”, η οποία ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέμα της Λάτσιο, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και εν συνεχεία, στα 16 του, πήρε μεταγραφή για τους “κόκκινους διάβολους” του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως τονίζει ο ίδιος, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του με την Νοβάρα σε λίγες μέρες… “είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου”.

Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Σαρλερνιτάνα προς το πρόσωπό του, λέγοντας: “Ακόμα είναι σενάρια όλα, γιατί ξέρουν ότι τελειώνει η συνεργασία μου με την ομάδα μου. Είχα διαβάσει κάτι από τον Ιανουάριο. Σίγουρα η Λάτσιο είναι ο καλύτερος προορισμός για κάθε παίκτη, θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω, όλοι ξέρουν ότι είμαι οπαδός της”.

Όσον αφορά, την καριέρα του και το γεγονός πως δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, είπε: “Προβλήματα τραυματισμών με ταλαιπώρησαν για πολλά χρόνια. Για έξι χρόνια δεν μπορούσα να παίξω μία γεμάτη σεζόν εξαιτίας των προβλημάτων. Τώρα όμως νιώθω πολύ καλά. Προπονούμαι συνεχώς και θέλω να αποδείξω τι αξίζω”.

To Top