Μακελειό στο Κολοράντο

Πυρ άνοιξε ένοπλος άνδρας στην πολιτεία του Κολοράντο, οδηγώντας στον θάνατο πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δυο, ανάμεσά τους και μια αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της.

Οι πρώτοι πυροβολισμοί έπεσαν σε στούντιο τατουάζ στο Ντένβερ, όπου σκοτώθηκαν δύο γυναίκες και τραυματίστηκε ένας άνδρας, ενώ, στη συνέχεια, ο δράστης κινήθηκε προς κατοικία της περιοχής, όπου σκότωσε έναν πολίτη που βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Για αρκετή ώρα, ο ένοπλος άνδρας κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία που τον καταδίωκε, πήγε στο Λέικγουντ, όπου σκότωσε έναν άνδρα σε άλλο στούντιο τατουάζ, προτού μπει σε ξενοδοχείο, όπου πυροβόλησε επανειλημμένα τη ρεψεσιονίστ, η οποία υπέκυψε χθες (28/12) και έγινε το πέμπτο θύμα του μακελειού.

Χάρη στις πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί για αυτόν, η αστυνομία του Λέικγουντ μπόρεσε να εντοπίσει τον ένοπλο, ο οποίος βρισκόταν ξανά σε κίνηση.

«Ακολούθησε νέα ανταλλαγή πυρών και ο δράστης σκοτώθηκε», δήλωσε ο Τζον Ρομέρο, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λέικγουντ, προσθέτοντας πως ο θάνατός του «διαπιστώθηκε επιτόπου».

Η αστυνομικός που αντάλλαξε πυρά με τον ένοπλο τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά σύμφωνα με τον κ. Ρομέρο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

 

To Top