ΜακΤόμινεϊ για τους παίκτες της Γεωργίας: «Προσποιούνταν τους τραυματίες, έκλαιγαν σαν μωρά»

Με «σκληρή» γλώσσα μίλησε για τους παίκτες της Γεωργίας ο Σκωτσέζος μέσος της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Ο μέσος της Σκωτίας Σκοτ ΜακΤόμινεϊ κατηγόρησε τους παίκτες της Γεωργίας ότι «γκρίνιαζαν κλαίγοντας σαν μωρά» κατά τη διάρκεια του προκριματικού των δύο ομάδων για το Euro 2024 την Πέμπτη (16/11). Ο ΜακΤόμινεϊ διαφώνησε με τη συμπεριφορά των αντιπάλων του προς τον διαιτητή και τη συχνότητα με την οποία διαμαρτύρονταν «προσποιούμενοι» τους τραυματισμένους.

«Κάθε παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο είναι μεγάλο και προφανώς έχουν μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά σήμερα ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσαν στον αγωνιστικό χώρο σκέφτηκα ότι ήταν ντροπή όσον αφορά την πρόκληση του διαιτητή και εμάς ως παίκτες επίσης», είπε στο Viaplay Sports.

«Θα έπρεπε να κάνουν κάτι για τους παίκτες που απλώς προσποιούνται ότι είναι τραυματισμένοι ενώ δεν είναι. Το να κλαίνε σαν μωρά όλο το απόγευμα δεν είναι ποδόσφαιρο. Θέλαμε απλώς να συνεχίσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά από την άλλη πλευρά προκαλούσαν πολύ τον διαιτητή», πρόσθεσε.

Η Γεωργία, πιθανός αντίπαλος της Ελλάδας στον τελικό των πλέι οφ τον Μάρτιο, επιβεβαίωσε ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Παρ’ ότι βαθμολογικά αδιάφορη, η παρέα του (δις σκόρερ) Κβίχα Κβαρατσχέλια διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη με αντίπαλο την Σκωτία, η οποία στο φινάλε πήρε ισόπαλο 2-2.

 


To Top