ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Δείξαμε ότι μπορούμε να συναγωνιστούμε τον οποιονδήποτε!”

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ ένιωσε χθες πως το παιχνίδι ήταν σαν… πλέι οφ, διαπίστωσε και αυτός ότι ο Άρης μπορεί πλέον να συναγωνιστεί στο πιο υψηλό επίπεδο, αρκεί να βελτιώσει αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που πάντοτε κάνουν την διαφορά.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως “είμαστε λίγο απογοητευμένοι, γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως γι’ αυτούς να ήταν λίγο πιο σημαντικό, αλλά θέλαμε να βγούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να θεωρούμαστε από τις κορυφαίες ομάδες. Το δείξαμε ότι μπορούμε να τους παίξουμε και θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο μας”.

Ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα των διαιτητών και απάντησε πως “στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα νομίζω ότι ήταν σταθεροί, αλλά υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που θα μπορούσαν να δοθούν υπέρ μας. Και πάλι όμως είχαμε την ευκαιρία μας και δεν θα αφήσουμε κάποια σφυρίγματα να αποτελέσουν δικαιολογία για μας. Είχαμε διαφορά, δεν σκοράραμε και θα πρέπει τέτοια παιχνίδια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες να τα κερδίζουμε, ειδικά στην έδρα μας”.

Για το αν ένιωσε ότι ήταν ένα καλό τεστ το χθεσινό παιχνίδι ενόψει των πλέι οφ είπε ότι “ήταν παιχνίδι που έγινε σε περιβάλλον πλέι οφ, έμοιαζε με πλέι οφ παιχνίδι. Εμείς έτσι τα βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια και με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ. Είναι παιχνίδια προκλήσεις για μας. Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα, δείξαμε ότι μπορούμε να συναγωνιστούμε με οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες”.

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια με το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό σχολίασε: “Δεν υπάρχει άγχος ή πίεση. Έχουμε κάνει καλή δουλειά όλη τη χρονιά στο να προετοιμαζόμαστε σωστά για κάθε παιχνίδι. Θα δούμε κάθε παιχνίδι στην ώρα του και πλέον η συγκέντρωσή μας θα είναι στο Ρέθυμνο, που είναι ομάδα με καλούς παίκτες και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη την παρουσία μας εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια”.

To Top