ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Είμαστε ένα πολύ περήφανο γκρουπ παικτών!”

Η… πείνα επέστρεψε στον Άρη. Η ευρωπαϊκή πορεία ολοκληρώθηκε, αλλά ο Τζερέλ Μακ Νιλ μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, πρώτος σκόρερ του Άρη στο Γιούροκαπ τόνισε πς “ξέραμε ότι η Νεπτούνας θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Άλμπα αλλά είμαστε μία ομάδα με μεγάλη περηφάνια. Δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση στο Μιλάνο, μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά οπότε το παιχνίδι ήταν θέμα υπερηφάνιας για μας. Έγινε ένα ελεύθερο και ανοικτό παιχνίδι, αγωνιστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά όσον αφορά την εκδίκηση”.

Αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Άρη υπογραμμίζοντας ότι “ένας ακόμα παράγοντας που μας έδωσε κίνητρο για τον αγώνα ήταν το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης δεν είχαμε ηττηθεί στην έδρα μας και δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτό το σερί. Παραμείναμε αήττητοι εντός έδρας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στους φιλάθλους μας. Θέλαμε να παίξουμε στο τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι και γι’ αυτούς. Ξέραμε ότι θα γεμίσουν το γήπεδο και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και γι’ αυτούς”.

Ο Άρης πλέον έχει έναν αγώνα τη βδομάδα, αν και ο ίδιος θα προτιμούσε να συνεχιστού τα διπλά παιχνίδια. “Αν είχα να επιλέξω θα διάλεγα να παίζω δύο παιχνίδια την εβδομάδα συνεχώς. Είναι δύσκολο μερικές φορές με τα ταξίδια αλλά το καλύτερο κομμάτι του να είσαι μπασκετμπολίστας είναι οι αγώνες. Ενθουσιάζομαι με τους αγώνες και απολαμβάνω το παιχνίδι. Αν μπορούσα να παίζω δύο παιχνίδια την εβδομάδα όλο το χρόνο θα το έκανα. Τώρα τα πράγματα θα κυλούν πιο αργά. Αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε πιο ξεκούραστοι, όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν στο 100% και σίγουρα αυτό θα λειτουργήσει θετικά για μας”, σχολίασε ο Μακ Νιλ.

Για την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στα αποδυτήρια είπε ότι “το κύριο μήνυμα που μας μετέφεραν είναι ότι αισθάνονται υπερήφανοι για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Αν η ομάδα δεν διαθέτει σωστή νοοτροπία, θα μπορούσαμε να μπούμε στο γήπεδο αδιάφοροι αφού είχαμε αποκλειστεί και να κάνουμε τραγική εμφάνιση. Δεν θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο όμως. Είμαστε ένα πολύ περήφανο γκρουπ παικτών και ανυπομονούμε πλέον για μεγαλύτερα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είδαμε αυτόν τον αγώνα ως μία ευκαιρία να δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Αυτό τον έκανε χαρούμενο και μας είπε ότι είναι περήφανος για μας κι εμείς από την πλευρά μας εκτιμούμε το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά μας και μας στηρίζει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν”.


To Top